Πέθανε η μαραθωνοδρόμος Ρεμπέκα Τσεπτέγκι που της είχε βάλει φωτιά ο πρώην σύντροφός της

05/09/2024 | 09:59

Συγκλονισμένη η αθλητική κοινότητα, με την είδηση του θανάτου της Ρεμπέκα Τσεπτέγκι. Η Μαραθωνοδρόμος από την Ουγκάντα, η οποία συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Αύγουστο, “έφυγε” από τη ζωή, τρεις ημέρες αφότου κάηκε περισσότερο από το 80%, όταν την περιέλουσε με βενζίνη άνδρας που παρουσιάστηκε από την αστυνομία ως πρώην σύντροφός της.

Η Ρεμπέκα Τσεπτέγκι βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο οσοκομείο Moi Teaching Referral Hospital (MTRH) στο Ελντορέτ της δυτικής Κένυας, μετά την επίθεση με βενζίνη, από τον πρώην σύντροφός της.

Η Μαραθωνοδρόμος από την Ουγκάντα, η οποία συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Αύγουστο, παρέμενε σε κρίσιμη κατάσταση -στην εντατική του νοσοκομείου- έχοντας καεί περισσότερο από το 80%.

https://www.newsit.gr/

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας