Ο εκνευρισμός του Ανδρέα Φούρα

05/09/2024 | 09:24

Σε ανάρτησή του ο τ. δήμαρχος Πατρέων, τ. υπουργός Ανδρέας Φούρας σημείωσε:

3 Σεπτέμβρη παρά το κινητικό μου πρόβλημα έσυρα τα βήματα μου μέχρι το Ζάπειο πλημμυρισμένος από συγκίνηση και μνήμες. Όλα θα ήταν εξ ίσου συγκινητικά αν οι οργανωτές δεν είχαν φροντίσει να εξαφανίσουν σχεδόν τους 6 από τους 7 υποψήφιους συντρόφους προέδρους και αν δεν ακουγόταν το ανεκδιήγητο <η Αννα και οι άλλοι υποψήφιοι>.

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)