Ο μυθικός επικοντιστής Μόντο Ντουπλάντις έτρεξε τα 100 μέτρα σε 10:37

05/09/2024 | 07:58

Ο Μόντο Ντουπλάντις θυμήθηκε τα… νιάτα του και νίκησε σε κούρσα 100 μέτρων τον 400άρη Κάρστεν Βάρχολμ.

Σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ ξανά και ξανά, έχει περάσει τα 6μ.25 και έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης, όμως ο Μόντο Ντουπλάντις δεν είναι απλά ένας μυθικός επικοντιστής, αλλά ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του αθλητισμού γενικότερα.

Το βράδυ της Τετάρτης (4/9) ο Σουηδός συμμετείχε σε μία ιδιαίτερη κούρσα, καθώς έτρεξε 100 μέτρα στη Ζυρίχη με αντίπαλο τον 400άρη Κάρστεν Βάρχολμ. Εννοείται πως τον νίκησε, με το εκπληκτικό 10.37 να αποδεικνύει αυτό που αναφέραμε. Ότι είναι ένας πραγματικά μοναδικός αθλητής.

sport24.gr

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία