Ο μυθικός επικοντιστής Μόντο Ντουπλάντις έτρεξε τα 100 μέτρα σε 10:37

05/09/2024 | 07:58

Ο Μόντο Ντουπλάντις θυμήθηκε τα… νιάτα του και νίκησε σε κούρσα 100 μέτρων τον 400άρη Κάρστεν Βάρχολμ.

Σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ ξανά και ξανά, έχει περάσει τα 6μ.25 και έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης, όμως ο Μόντο Ντουπλάντις δεν είναι απλά ένας μυθικός επικοντιστής, αλλά ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του αθλητισμού γενικότερα.

Το βράδυ της Τετάρτης (4/9) ο Σουηδός συμμετείχε σε μία ιδιαίτερη κούρσα, καθώς έτρεξε 100 μέτρα στη Ζυρίχη με αντίπαλο τον 400άρη Κάρστεν Βάρχολμ. Εννοείται πως τον νίκησε, με το εκπληκτικό 10.37 να αποδεικνύει αυτό που αναφέραμε. Ότι είναι ένας πραγματικά μοναδικός αθλητής.

sport24.gr

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!

Πάτρα: Οδύνη στην κηδεία της 17χρονης Αγγελικής που “έσβησε” στην άσφαλτο – ΦΩΤΟ