Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα είπε όλη την αλήθεια 5 μήνες μετά: «Μέσα στο μήνα αναμένεται…»

04/09/2024 | 22:33

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη για την υγεία του, με τις ελπίδες να παραμένουν για να τα καταφέρει, ωστόσο είναι γεγονός, ότι η κατάστασή του παραμένει στάσιμη.

Όπως μεταφέρει το Live News, η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή, αλλά κρίσιμη, χωρίς μετά από πέντε μήνες καταστολή να δείχνει σημάδια ανάκαμψης, ενώ σύμφωνα με τη σύζυγό του, Κατερίνα, αποκάλυψε το λόγο, που ο Σεπτέμβριος είναι ιδιαίτερα σημαντικός μήνας, με την αδελφή του επίσης να τοποθετείται για το ζήτημα.

Οι νέες δηλώσεις της συζύγου του Δημήτρη Κόκοτα

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, υπάρχει πολύ μικρή βελτίωση με δεδομένο, ότι βγήκε από τη ΜΕΘ και αυτή τη στιγμή είναι στη ΜΑΦ. Ακόμη δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, δεν υπήρχε κάποια σημαντική αλλαγή στις κινήσεις του Δημήτρη. Μέχρι να ξυπνήσει, μέχρι να σηκωθεί, θα είναι υπό την επίβλεψη των γιατρών.

Είμαστε σε αναμονή, γιατί δεν έχουν γίνει ακόμα κάποιες εξετάσεις που χρειάζεται να γίνουν, έχω την ενημέρωση, ότι θα γίνουν μέσα στο μήνα, αλλά περιμένω κι ελπίζω να τα καταφέρει».

https://www.athensmagazine.gr/

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε 41χρονος – Τι “έδειξε” η έρευνα της Αστυνομίας

Η Πάτρα θρηνεί δύο νέα παιδιά που “έφυγαν” με διαφορά 30 ωρών