Πάτρα: Τα "Κίτρινα Ποδήλατα" στην πλατεία Γεωργίου

Μουσική και τραγουδιστική σκηνική ενέργεια, χιούμορ και διάδραση θ’ αποτελέσουν στις 9.30 το βράδυ την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας το «παζλ» της συναυλίας με τα «Κίτρινα Ποδήλατα”, η οποία είναι ενταγμένη στις τετραήμερες εκδηλώσεις LOUXGNC3on3- Κώστας Πετρόπουλος πουθα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Αλέξανδρος και Γιώργος Παντελιάς σε αυτό το μουσικό τους ταξίδι στην Αχαϊκή πρωτεύουσα θα ενώσουν παρέες αληθινών φίλων γύρω απ’ τη “φωτιά” αληθινών τραγουδιών, κάνοντας τις δικές τους μουσικές “ορθοπεταλίες” στην κεντρική πλατεία της Πάτρας  μετατρέποντάς την σε μία open μουσική σκηνή.

Όλα αυτά, διατηρώντας ιδανική ισορροπία ανάμεσα στις σημαντικότερες στιγμές της 24χρονης πορείας τους καθώς και σε επιλεγμένες -πάντα με λόγο και αιτία- αναφορές και αφιερώματα σε αγαπημένους καλλιτέχνες της εγχώριας και ξένης σκηνής.

Το εντυπωσιακό live-rock συγκρότημα θα προσφέρει σε όλους όσοι πραγματικά πιστεύουν πως… μουσική, χαμόγελο και ζωηρά – «ανοικτά» μηνύματα μπορούν να δυναμώσουν την πίστη μας για μια φωτεινή επόμενη μέρα μια ξεχωριστή συναυλιακή βραδιά.

Η συναυλία πραγματοποιείται από την αντιδημαρχία Πολιτισμού και είναι ενταγμένη στις τετραήμερες δράσεις LOUXGNC3on3

Η παρακολούθηση της συναυλίας είναι δωρεάν.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ