Καιρός: Ζέστη και υγρασία και βροχή σήμερα στην Πάτρα

Ζέστη και υγρασία θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Τετάρτη, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και θερμοκρασία μέχρι 33 βαθμούς, όμως τις μεσημβρινές ώρες αναμένεται βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 80%.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και απόγευμα θα πυκνώσουν. Σποραδικές βροχές θα εκδηλωθούν έως το μεσημέρι στα ηπειρωτικά. Το μεσημέρι και απόγευμα οι βροχές θα ενισχυθούν ενώ κατά τόπους θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, κυρίως στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 20 έως 35, στη Θεσσαλία από 20 έως 36, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά από 18 έως 33, στην υπόλοιπη Στερεά από 20 έως 35, στην Πελοπόννησο από 18 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 32, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 20 έως 34, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 22 έως 33 και στην Κρήτη από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές έως βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματά του τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Ιόνιο οι άνεμοι το μεσημέρι και απόγευμα θα φτάνουν κατά τόπους τα 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα οπότε και υπάρχει μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων, τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων, τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι ίδιας έντασης. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ