Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα – 20χρονος νεκρός – Το όχημα έπεσε σε γκρεμό

Συναγερμός σήμανε στις αρχές τα ξημερώματα της Τρίτης 03/09 μετά από ενημέρωση για τροχαίο με εγκλωβισμένο άνδρα στη Λευκάδα.

Έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν με χρήση διασωστικής σειράς από αυτοκίνητο έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του

Πρόκειται για ένα νέο παιδί 20 ετών από το Αγρίνιο που εργαζόταν σεζόν στην Λευκάδα και έχασε τη ζωή του, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλος του και στο οποίο ο άτυχος νέος ήταν συνοδηγός, εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε στο γκρεμό, στην επικίνδυνη στροφή στο νταμάρι της Απόλπαινας., στην Λευκάδα.

Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα - 20χρονος νεκρός - Το όχημα έπεσε σε γκρεμό

Πληροφορίες ilefkada.gr

Μοσχάρι στιφάδο
08/11/2025 | 00:26

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)