Η απάντηση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη στα σενάρια: "Θα παραμείνω εδώ"

Σε σημερινό του άρθρο ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας θέλησε να αναλύσει τους στόχους της περιφερειακής αρχής για το επόμενο διάστημα, αλλά παράλληλα έδωσε και απάντηση στα σενάρια που κατακαιρούς βλέπουν το φως.

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης θεώρησε πως αυτή είναι η κατάλληλα στιγμή για να κλείσει κάθε συζήτηση που γίνεται για το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην κεντρική πολιτική σκηνή. Άλλωστε η πρόσφατη απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να ανάλαβει την θέση του έλληνα επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, έδωσε λαβή για νέες συζητήσεις, που όπως σημειώνει ο κ. Φαρμάκης με έμφαση κλείνοντας το άρθρο του δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα ο Νεκτάριος Φαρμάκης σημειώνει:

Η λέξη «Περιφερειάρχης» σημαίνει για μένα τον άνθρωπο που παλεύει για τον τόπο του.

Γι’ αυτό και θα παραμείνω εδώ, δίπλα στους ανθρώπους του τόπου μου, κοντά σε όσα αγαπάω, αγωνιζόμενος για να μετατρέπεται κάθε μικρό όνειρο σε πράξη. Πολλά μικρά όνειρα, κάνουν ένα μεγάλο. Και πολλές μικρές πράξεις θα αλλάξουν το τοπίο. Μαζί θα το αλλάξουμε. Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί προχωράμε. Μέχρι να κάνουμε τη Δυτική Ελλάδα τον τόπο που θα θέλουν όλοι να ζουν. Με αισιοδοξία και πείσμα. Και πάντα αδιαμεσολάβητα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ