Πάτρα: Μετά το τροχαίο άρχισε το ξύλο – Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ντιλιβεράς

Ενα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη μετά από τροχαίο στην Πάτρα, με αποτέλεσμα ένα άτομο να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ολα συνέβησαν στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην οδό Καρόλου, όταν ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε ντιλιβεράς.

Οι δύο οδηγοί ήλθαν σε αντιπαράθεση για τις ευθύνες του τροχαίου και τότε ο οδηγός του οχήματος άρχισε να χτυπά με βία – σύμφωνα με τις καταγγελίες- τον νεαρό δικυκλιστή, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Οπως έχει γίνει γνωστό ο τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και μάλιστα χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Για το άγριο περιστατικό αναμένεται να υπάρξει και αντίδραση από πλευράς του σωματείου των ντιλιβεράδων.

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)