Τραγωδία στη Αχαΐα: 17χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο

ΑΙΘΟΥΣA ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Απιδεώνα Αχαΐας  από την αυτοκτονία ενός 17χρονου.

Ο ανήλικος βρέθηκε σήμερα  απαγχονισμένος σε δέντρο, μέσα σε ελαιώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, το παιδί είχαν εγκαταλείψει οι γονείς του και διέμενε με συγγενικό του πρόσωπο με το οποίο προηγήθηκε διαφωνία χθες το βράδυ.

Προανάκριση για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας.

 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)