Κολωνός: Στη φυλακή οδηγείται ο 44χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό σε βάρος 16χρονης

27/08/2024 | 17:41

Στη φυλακή οδηγείται ο 44χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό σε βάρος 16χρονης στον Κολωνό μετά την απολογία του στην 29η τακτική ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του επανέλαβε τον αρχικό υπερασπιστικό του ισχυρισμό ότι επί 2,5 μήνες περίπου είχε σχέση με το θύμα του και όπως ισχυρίστηκε αυτός ήταν και ο λόγος που τον εγκατέλειψε η εν διαστάσει σύζυγος του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υποστήριξε πως ήταν λάθος του που δεν είχε μιλήσει στον πατέρα της 16χρονης νωρίτερα.

Ο προφυλακισμένος πλέον κατηγορούμενος προέβαλε τον ισχυρισμό πως η 16χρονη αρχικά τον προσέγγισε επειδή είχε εμμονή με το γιο του και στη συνέχεια βρήκε σε εκείνον ένα πιο σίγουρο και ασφαλές περιβάλλον.

Παράλληλα, φέρεται να ισχυρίστηκε πως οι δικοί του είχαν αντιρρήσεις για αυτή τη σχέση. Ζήτησε μάλιστα να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου το οποίο έχει κατασχεθεί για να διαπιστωθούν τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής στην 16χρονη.

Ωστόσο κα ένας από τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που ομόφωνα τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Ο δρόμος-καρμανιόλα: Ο 25χρονος Αλέξανδρος από την Πάτρα “έσβησε” επί τόπου στο τροχαίο! – 4 νεκροί σε 6 μήνες!

Πάτρα: Άγριο επεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί – Τον έριξε αναίσθητο από γροθιά και όπλισε πιστόλι σε βάρος του

Με υπερηφάνεια η μεγάλη παρέλαση για το έπος της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα-ΔΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας ανάμεσα σε ανήλικους-Ο ένας τραυματίστηκε από μαχαίρι-Συνελήφθη ο δράστης

Pink the city 2025: Η παρουσία της 6ης ΥΠΕ με το πρόγραμμα “EUCanScreen” – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Οι μαθητές τίμησαν την Εθνική Επέτειο – Κατέθεση στεφάνων στην πλ. Όλγας ΦΩΤΟ

28η Οκτωβρίου 1940: Οταν οι ιταλικοί “Πελαργοί” αιματοκύλησαν την Πάτρα – Λίγες ώρες μετά την κήρυξη του πολέμου!

Στη Βόρεια Ήπειρο ο Κώστας Καραμανλής