“Πρωταγωνίστρια” η Δυτ. Ελλάδα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Δυτική Ελλάδα στην τελετή λήξης των Ολυμπαικών Αγώνων, καθώς δύο παιδιά της θα είναι οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής που θα παρελάσει πρώτη.

Πρόκειται για την Ευαγγελία Πλατανιώτη με καταγωγή από τη Ναύπακτο και τον Εμμανουήλ Καραλή , που κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας. Ομως και ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους αγώνες Πέτρος Συναδινός είναι αχαιός, καθώς έχει γεννηθεί στην Πάτρα, ενώ υπήρξε αθλητής της Παναχαϊκής και τον ΝΟΠ.

"Πρωταγωνίστρια" η Δυτ. Ελλάδα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Πέτρος Συναδινός

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

“Η Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή ανακοινώνει ότι με απόφαση του Αρχηγού Αποστολής Πέτρου Συναδινού ορίζονται ως Σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 ο Εμμανουήλ Καραλής και η Eυαγγελία Πλατανιώτη.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επι κοντώ και η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην 4η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέλαβε την 6η θέση.

Η Τελετή Λήξης θα ξεκινήσει στις 22.00 ώρας Ελλάδος και θα διεξαχθεί στο Stade de France.

Η Team Hellas αναχωρεί την Δευτέρα στις 14.00 ώρα Ελλάδος με πτήση της AEGEAN και θα αφιχθεί στην Αθήνα στις 17.10″

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου στην Πάτρα

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά