Νοσοκομείο Ρίου: Οι γιατροί δίνουν μάχη να κρατήσουν στην ζωή τον 11χρονο Νίκο – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Μάχη για να κρατήσουν στην ζωή τον 11χρνο Νίκο δίνουν ο Ανδρέας Ηλιάδης και η ομάδα του δίνουν μάχη από τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ.

Το παιδί, από το Λεσίνι Μεσολογγίου, που ενώ έκανε ποδήλατο χτυπήθηκε από διερχόμενο ΙΧ.

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη καθώς έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις  και νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε καταστολή, ενώ έξω από την ΜΕΘ βρίσκονται συνεχώς οι γονείς του.

Όλοι πιστεύουν πώς και αυτή τη φορά, όπως τόσες άλλες στο παρελθόν, μπορεί να γίνει το θαύμα. Και όταν ξυπνήσουν τον Νίκο να ΄ναι όλα καλά. Το παιδί φέρεται να περνούσε τον δρόμο με το ποδήλατό του  το απόγευμα της Πέμπτης όταν έγινε το ατύχημα.

 Αρχικά, ο 11χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διασωληνώθηκε.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρίου και μάλιστα συνοδεία ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, προκειμένου το ασθενοφόρο να φθάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν το παιδί.

Το επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες. Στο μεταξύ η Αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό που παρέσυρε τον  11χρονο, ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Θλίψη για τον αιφνίδιo θάνατο της συνταξιούχου φαρμακοποιού Μάρθας Ξηρομάμου (ΦΩΤΟ)