“Παρίσι 2024”: Μυθικός Χρήστου, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο και έγραψε ιστορία!

01/08/2024 | 21:53

Ο Απόστολος Χρήστου έγραψε ιστορία για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024! Με μία συγκλονιστική προσπάθεια στον τελικό των 200 μέτρων ύπτιο, ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Με χρόνο 1.54.82, ο Απόστολος Χρήστου κατάφερε να τερματίσει δεύτερο στον τελικό των 200 μέτρων ύπτιο της κολύμβησης στο Παρίσι και έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής με μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά την «πικρή» τέταρτη θέση στα 100μ., ο αθλητής του Παναγιώτη Βελέντζα πέτυχε αυτό που δεν μπορούσε κανένας να φανταστεί, σε ένα αγώνισμα στο οποίο -θεωρητικά δεν ειδικεύεται. Πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στον τελικό με 1:54.82 και έχασε μόνο από τον Ούγγρο Χούμπερτ Κος, που πήρε την πρώτη θέση με 1:54.26.

newsit.gr

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

Θύελλα αντιδράσεων για την τοποθέτηση Καρυστιανού για το θέμα των αμβλώσεων: “Επικίνδυνη και ακροδεξιά τοποθέτηση”