“Παρίσι 2024”: Μυθικός Χρήστου, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο και έγραψε ιστορία!

01/08/2024 | 21:53

Ο Απόστολος Χρήστου έγραψε ιστορία για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024! Με μία συγκλονιστική προσπάθεια στον τελικό των 200 μέτρων ύπτιο, ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Με χρόνο 1.54.82, ο Απόστολος Χρήστου κατάφερε να τερματίσει δεύτερο στον τελικό των 200 μέτρων ύπτιο της κολύμβησης στο Παρίσι και έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής με μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά την «πικρή» τέταρτη θέση στα 100μ., ο αθλητής του Παναγιώτη Βελέντζα πέτυχε αυτό που δεν μπορούσε κανένας να φανταστεί, σε ένα αγώνισμα στο οποίο -θεωρητικά δεν ειδικεύεται. Πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στον τελικό με 1:54.82 και έχασε μόνο από τον Ούγγρο Χούμπερτ Κος, που πήρε την πρώτη θέση με 1:54.26.

newsit.gr

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή