Τούμπαρε σε χαράδρα πυροσβεστικό όχημα που έσπευσε για τη φωτιά στην Εύβοια – Τραυματίστηκε ο οδηγός

01/08/2024 | 14:37

Μεγάλη αναζωπύρωση σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (1.8.2924) της φωτιάς στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή Αφράτι.

Στο σημείο της φωτιάς στην Εύβοια επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ έχουν ζητηθεί και εναέρια μέσα.

Συγκεκριμένα επιχειρούν 200 πυροσβέστες με 9 πεζοπόρα τμήματα και 52 οχήματα.

Από αέρος επιχειρούν 11 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα. 

Η εικόνα της φωτιάς στην Εύβοια που ξέσπασε την Τετάρτη ήταν καλύτερη, καθώς οι πυροσβέστες με σύμμαχο τους τούς ήπιους ανέμους κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Με το πρώτο φως της ημέρας η κατάσταση φαινόταν ακόμα πιο βελτιωμένη χάρη στην επέμβαση των εναέριων μέσων.

Ωστόσο, οι άνεμοι πλέον πνέουν πιο ισχυροί – πλησιάζουν τα 4 μποφόρ – και αυτός ήταν ο λόγος της μεγάλης αναζωπύρωσης. 

Στο μεταξύ, όπως μεταδίδει το evima.gr, ανετράπη σε χαράδρα πυροσβεστικό όχημα, που βρισκόταν στο μέτωπο ανάμεσα στον Πισσώνα και το Αφράτι.

Πρόκειται για πυροσβεστικό όχημα από το πυροσβεστικό κλιμάκιο της  Χαλκίδας.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από το evima.gr, ο οδηγός του οχήματος εντοπίστηκε, έχει τις αισθήσεις του, αλλά φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ