Δυτική Ελλάδα: Πήγε για μπάνιο και πνίγηκε – Τον βρήκαν λουόμενοι να επιπλέει στο νερό

Ένας άνδρας 88 ετών εντοπίστηκε να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις του στη θάλασσα του Αγίου Ηλία, στον δήμο Πύργου.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί, όταν ο ηλικιωμένος, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κολυμπούσε για αρκετή ώρα φορώντας μάσκα και αναπνευστήρα, εντοπίστηκε από λουόμενους να επιπλέει αναίσθητος στο νερό.

Αμέσως, ο ναυαγοσώστης που επόπτευε την περιοχή έσπευσε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, αλλά δυστυχώς, ο 88χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πιθανή ανακοπή.

 

ΠΗΓΗ PATRISNEWS

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ