Παρίσι 2024: Στα ημιτελικά των 50μ. ελεύθερο ο Γκολομέεβ

01/08/2024 | 13:29

 Την πρόκριση για τα ημιτελικά των 50μ. ελεύθερο εξασφάλισε ο Κριστιάν Γκολομέεβ στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Ο Ελληνας πρωταθλητής κατετάγη όγδοος στα προκριματικά του αγωνίσματος με 21.86 και το βράδυ (21:46) θα διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση -για δεύτερη σερί διοργάνωση- στον τελικό.

  Αντίθετα, ο Στέργιος Μπίλας, στην παρθενική συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κατετάγη 18ος με επίδοση 22.00 και αποκλείστηκε, καθώς η 16άδα των ημιτελικών «έκλεισε» στο 21.94 του Γάλλου Μαξίμ Γκρουσέ. Ταχύτερος όλων ήταν ο Αυστραλός Κάμερον ΜακΙβόι με 21.32, ακολουθούμενος από τον Τζόρνταν Κρουκς από τα Νησιά Κέιμαν (21.51). Ο κάτοχος του τίτλου, ο Αμερικανός Κάλεμπ Ντρέσελ, πέρασε μόλις και μετά βίας 13ος με 21.91.

 

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ