Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείου Ρίου 32χρονος μετά από άγρια συμπλοκή

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση με χτυπήματα σε όλο του το σώμα, με πιο σοβαρά αυτά στο κεφάλι, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται ένας 32χρονος ΡΟΜΑ από τον Πύργο, μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην πόλη.

Η συμπλοκή ξεκίνησε σε καταυλισμό ΡΟΜΑ που βρίσκεται στην είσοδο του Πύργου, στην οδό Πατρών, λίγο πριν τις 8:00 το βράδυ της Τετάρτης, όταν σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, άτομα του καταυλισμού, επιτέθηκαν για άγνωστο λόγο, με καδρόνια κι άλλα αντικείμενα στον 32χρονο, χτυπώντας άσχημα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο “Ανδρέας Παπανδρέου”, και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο “Παναγία η Βοήθεια”.

Πάντα με τις ίδιες πηγές, οι Αστυνομικοί, πέρασαν χειροπέδες σε πέντε άτομα και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.

 

ΠΗΓΗ PATRISNEWS

 

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Πάτρα: Νεαρός καταπλακώθηκε στο πόδι από αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πάτρα: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μπήκε σε αυλή σπιτιού και έκοψε φοίνικα γιατί εμπόδιζε καλώδια! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έστησε καρτέρι και επιτέθηκε στην σύντροφό του – Χαμός έξω από πολυκατοικία

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Αρίστος Γεωργίου

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό