Πάτρα: Ανακλήθηκαν οι μεταθέσεις δύο αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Ανατροπή δεδομένων σημειώθηκε στις μεταθέσεις των δύο αξιωματικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και πιο συγκεκριμένα σε Ασφάλεια Πατρών και Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας. Πρόκειται για μια υπόθεση που είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια στους κόλπους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για τους αστυνομικούς υποδιευθυντές Κώστα Δελημάρη και Θεοδόση Σαμπανιώτη που υπηρετούν στις θέσεις του Τμηματάρχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Διοικητή της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας αντίστοιχα. Αξιωματικοί με πλούσια υπηρεσιακή δράση και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, στην πολυετή παρουσία τους, στις Υπηρεσίες Ασφαλείας της περιοχής.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο μεν Κώστας Δελημάρης επρόκειτο να μετατεθεί στο Τμήμα Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας και ο προκάτοχός του Θεοδόσης Σαμπανιώτης στο τρίτο Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας, ως Διοικητής.

Τελικά, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του tempo24 οι δύο πολύκροτες μεταθέσεις ανεκλήθησαν από το αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο κι αφού πρώτα οι αξιωματικοί είχαν προσφύγει κατά της απόφασης.

Έτσι, οι δύο πολύπειροι αστυνομικοί παραμένουν στη θέση τους συνεχίζοντας το πολύτιμο έργο τους.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του