Πένθος για τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη – Πέθανε η μητέρα του

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, Αρετή. 

Η εκλιπούσα με τον σύζυγό της Αθανάσιο απέκτησαν τρία παιδιά, τον Χαρίλαο, τη Θεοδώρα και τον Νεκτάριο.  Ευτύχησε να δει έξι εγγόνια.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

H κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή 2/8 στις 18:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αγρινίου.

 

 

 

 

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)