Η Δημοτική Αρχή Πάτρας και η Γραμματεία του Λαϊκού Φροντιστηρίου, συγχαίρουν τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

30/07/2024 | 16:15

Ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:

Το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων συγχαίρει  τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατόρθωσαν μέσα από τις τάξεις του να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 Γι’ ακόμα μια χρονιά, τα χαμόγελα των μαθητών μας, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, μας δίνoυν δύναμη να συνεχίσουμε  πιο δυνατά την προσπάθειά μας. Δεν είναι λίγοι οι μαθητές μας, που κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους και να εισαχθούν στη σχολή της πρώτης επιλογής τους.

Μας προκαλούν ιδιαίτερη συγκίνηση οι μαθητές και οι οικογένειές τους, που αναγνωρίζουν την  βοήθεια του Λαϊκού Φροντιστηρίου και την δυνατότητα που δίνει, ώστε να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και τις επιθυμίες τους. 

Μέσα σε ολοένα και πιο δύσκολες συνθήκες και όλο και πιο πολλά εμπόδια από την κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο, τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών καλούνται να ανεβούν ένα Γολγοθά για να πάρουν αυτό που δικαιωματικά τους αξίζει, δηλαδή πανεπιστημιακή μόρφωση. Ένα εφόδιο που αντί να είναι προσβάσιμο, δημόσιο και δωρεάν σε όλους, στην πράξη οι οικογένειες πρέπει να «ματώσουν» για να πληρώσουν τα φροντιστήρια και πολύ περισσότερο, όταν το παιδί τους καλείται σπουδάσει σε άλλη πόλη.

Σε αυτή την τεράστια προσπάθεια, καθοριστικό ρόλο έχουν οι εθελοντές μας, καθηγητές και φύλακες, που με αυταπάρνηση και υποδειγματικό τρόπο έδωσαν και φέτος τον καλύτερο εαυτό τους. 

Αποτελεί για όλους εμάς ύψιστη τιμή να βλέπουμε τα παιδιά της πόλης μας να προκόβουν και να ανταμείβονται για τις προσπάθειές τους.

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας με το Λαϊκό Φροντιστήριο, έμπρακτα στηρίζει τους μαθητών της πόλης μας σε όλες τις τάξεις, από το Δημοτικό ως την Γ΄ Λυκείου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, για να μην μείνει κανένα παιδί της πόλης μας χωρίς στήριξη. Το σπουδαιότερο μάθημα που παραδίδουν οι άνθρωποι που συμμετέχουν και προσφέρουν στο Λαϊκό Φροντιστήριο, είναι πως η αλληλεγγύη και ο αγώνας όταν παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας, φέρνουν μόνο επιτυχία.

Είμαστε υπερήφανοι για τους μαθητές μας και τις οικογένειές τους, καθώς  και για όλα τα παιδιά που αγωνίζονται για το μέλλον τους και θα συνεχίσουν να το κάνουν και αύριο.

 

Αυτοκίνητο με δυο άτομα βρέθηκε στην θάλασσα στο Μεσολόγγι-Άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Φ. Ζαΐμης: Η ΠΔΕ είναι πλέον μια ευρωπαϊκή περιφέρεια με φυσικό αέριο

Νέα πρόσκληση 20 εκατ. ευρώ για εκσυγχρονισμού και κατασκευής θερμοκηπίων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – Συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του 37χρονου για ασέλγεια 8χρονου κοριτσιού – Πρόκειται για το παιδί πρώην συντρόφου του

Το Αστυνομικό Δελτίο της Δυτ. Ελλάδας

Αχαΐα: Έστειλε μήνυμα στον πατέρα της ότι αυτοκτονεί – Την πρόλαβε μαζί με αστυνομικούς

Πάτρα: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου για το βιασμό της 16χρονης – Δείτε τι γράφει τατουάζ στο λαιμό του! (ΦΩΤΟ)

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στις ΔΟΥ