Α. Τσώκος: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου

30/07/2024 | 15:15

Με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου συναντήθηκε ο πολιτευτής Αχαΐας με την Νέα Δημοκρατία, Ανδρέας Τσώκος. 

Για όσα άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, συζήτησε και συνεργάζεται ο πολιτευτής με την Νέα Δημοκρατία Ανδρέας Τσώκος.

Σχετικά, ο Ανδρέας Τσώκος, πολιτευτής Αχαΐας με την Νέα Δημοκρατία, αναφέρει: «Στο πλαίσιο συνεργασίας και συναντήσεών μου με τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς, για το παρόν και το μέλλον μας στην Αχαΐα, συζήτησα με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία.

Οι δημόσιες μεταφορές είναι καίριας σημασίας για την καθημερινότητα των πολιτών της Αχαΐας, και πρέπει να λαμβάνουμε μέριμνες για την οδική ασφάλεια, τις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και για την προσέλκυση επισκεπτών και την ανάπτυξη.

Πρέπει να πράττουμε, με συνέπεια στις ανάγκες της εποχής μας και στις στέρεες βάσεις των αναγκών των συμπολιτών μας. Οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στην εξέλιξη και την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, προς όφελος όλων των συμπολιτών μας και του τόπου μας».

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ