Α. Τσώκος: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου

30/07/2024 | 15:15

Με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου συναντήθηκε ο πολιτευτής Αχαΐας με την Νέα Δημοκρατία, Ανδρέας Τσώκος. 

Για όσα άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, συζήτησε και συνεργάζεται ο πολιτευτής με την Νέα Δημοκρατία Ανδρέας Τσώκος.

Σχετικά, ο Ανδρέας Τσώκος, πολιτευτής Αχαΐας με την Νέα Δημοκρατία, αναφέρει: «Στο πλαίσιο συνεργασίας και συναντήσεών μου με τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς, για το παρόν και το μέλλον μας στην Αχαΐα, συζήτησα με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Βασίλη Οικονόμου, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία.

Οι δημόσιες μεταφορές είναι καίριας σημασίας για την καθημερινότητα των πολιτών της Αχαΐας, και πρέπει να λαμβάνουμε μέριμνες για την οδική ασφάλεια, τις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και για την προσέλκυση επισκεπτών και την ανάπτυξη.

Πρέπει να πράττουμε, με συνέπεια στις ανάγκες της εποχής μας και στις στέρεες βάσεις των αναγκών των συμπολιτών μας. Οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στην εξέλιξη και την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, προς όφελος όλων των συμπολιτών μας και του τόπου μας».

 

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα