Πάτρα: Στο "Καραμανδάνειο" δύο ανήλικοι από τα θανατηφόρα τροχαία σε Ελαία και Πρέβεζα - Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους

 

Σε καλή κατάσταση, εκτός κινδύνου για την υγεία του νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα ο 6χρονος που μεταφέρθηκε από την Ελαία μετά το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, ανάμεσά τους και ένα βρέφος.

Τραγωδία στην Ελαία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος από την Ηλεία – Δίνει "μάχη" για τη ζωή του - Το χωριό θρηνεί τον χαμό του πατέρα του και της μικρής αδερφής του

Ο μικρός σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, δεν διατρέψει κανένα κίνδυνο. Παρακολουθείται από τον ψυχολόγο του νοσοκομείου και πολύ σύντομα θα πάρει εξιτήριο. 

Δεν είναι καλά τα νέα όμως για τον 9χρονο που μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος  από το θανατηφόρο που συνέβη στην Πρέβεζα.

Ο ανήλικος μαζί με το αδελφάκι του και τους γονείς τους επέβαιναν στο αυτοκίνητο τους, όταν συγκρούστηκαν μετωπικά με άλλο όχημα.

Οι γονείς και το ένα παιδί τραυματίστηκαν ελαφρά, ο 9χρονος όμως χρειάστηκε η άμεση μεταφορά του στο Καραμανδάνειο. Μέχρι στιγμής η κατάστασή του είναι σοβαρή αλλά σταθερή. 

 

Διαβάστε επίσης