Σήμερα η απολογία του ζευγαριού για τον άγριο ξυλοδαρμό του 64χρονου, που κηδεύεται την ίδια ώρα - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σήμερα την ώρα που το ζευγάρι, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, στην Αρκαδία, θα περνά την πόρτα των Δικαστηρίων (είχε λάβει προθεσμία από τον εισαγγελέα Τρίπολης), η οικογένεια, φίλοι και συγγενέις θα αποχαιρετούν τον άτυχο άνδρα, καθώς σήμερα θα γίνει η κηδεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία του 64χρονου θα τελεσθεί σε εκλησία της Τρίπολης , σε μικρή απόσταση από το Δικαστικό Μέγαρο , όπου θα βρεθεί ο 41χρονος και η 34χρονη συζυγός του για να απολογηθούν την ίδια ώρα.

Να σημειωθεί πως στον σύζυγο απαγγέλθηκε κατηγορία ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και στη σύζυγο απλή συνέργεια.

Και οι δύο υποστηρίζουν πως βρίσκονταν σε άμυνα όταν βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με το θύμα.

"Απροσδιόριστα αίτια"

Στο μεταξύ η ιατροδικαστική εξέταση του θύματος που έγινε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών δεν έδειξε σαφή αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του αναφέρει "απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου". Εχει διαπιστωθεί πως ο 64χρονος φέρει κακώσεις σε σημεία του σώματος του , ωστόσο δεν μπορεί να διακριβωθεί αν κάποιο από αυτά ήταν το μοιραίο , που του αφαίρεσε και την ζωή.

Για τον λόγο αυτό έχει ζητηθεί και θα γίνει και ιστολογική εξέταση.

Ο ιατροδικαστής θα "δείξει" τα αίτια θανάτου του 64χρονου - Αύριο απολογείται το ζευγάρι που κατηγορείται για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό