Δέσποινα Βανδή: Και ο Βασίλης Μπισμπίκης στο «στόχαστρο» των Τούρκων – «Επίθεση» με φωτογραφίες του Ατατούρκ στο Instagram

Στα σχόλια που συνοδεύουν αναρτήσεις του

Από τα «πυρά» των Τούρκων δεν ξέφυγε ούτε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός και σύντροφος της Δέσποινας Βανδή δέχεται «επίθεση» και στο δικό του προφίλ στο Instagram μετά την ακύρωση της συναυλίας στην Σμύρνη από την τραγουδίστρια εξαιτίας του ότι υπήρχε η τουρκική σημαία και η αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ.

Η Δέσποινα Βανδή ζήτησε να κατέβουν, κάτι που δεν έγινε και έτσι αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει τη συναυλία. Μετά την «καταιγίδα» εμπρηστικών μηνυμάτων στο προφίλ της τραγουδίστριας στο Instagram, οι Τούρκοι προχώρησαν σε «επίθεση» και στο προφίλ του Βασίλη Μπισμπίκη.

Συγκεκριμένα στα σχόλια που συνοδεύουν αναρτήσεις του, έχουν ανεβάσει πληθώρα φωτογραφιών του Κεμάλ Ατατούρκ.

«Κανείς δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να κατεβάσουμε την αφίσα του Ατατούρκ. Η κυρία αυτή θα πρέπει να φύγει αμέσως από εδώ, ήρεμα και ειρηνικά. Αλλά ελπίζω ότι δεν θα προσπαθήσει ποτέ ξανά να κατεβάσει τη σημαία της Τουρκίας που έχει βαφτεί με αίμα» είπε αμέσως μετά το επεισόδια με την Δέσποινα Βανδή στο κοινό που είχε συγκεντρωθεί εκεί  η δήμαρχος του Τσεσμέ, Λαλ Ντενιζλί.

stigmiotypo_othonis_1307.png

 

ΠΗΓΗ