Τραγωδία στην Πάτρα: “Έσβησε” μόλις ενός μηνός βρέφος – Δόθηκε μεγάλη μάχη σε Καραμανδάνειο και ΠΓΝΠ αλλά αποδείχθηκε άνιση…

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Θρήνος και αβάσταχτος πόνος για οικογένεια από την περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, για την απώλεια του αγοριού τους, μόλις ενός μηνός.

Το βρέφος διεκομίσθη το απόγευμα της Πέμπτης, στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση. Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού και της εικόνας που παρουσίαζε το αγοράκι αποφασίστηκε η διακομιδή του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Παρά την ολονύχτια και δύσκολη μάχη του ιατρικού προσωπικού, το βρέφος δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σήμερα Παρασκευή, 12 Ιουλίου.

Όπως όλα δείχνουν τα αίτια του θανάτου του είναι παθολογικά, ωστόσο θα ακολουθήσει όπως προβλέπεται ιατροδικαστική εξέταση.

Νίκος Α. Σύφαντος

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ