Ζάκυνθος: Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον θάνατο νεαρού βρετανού - Σε κρίσιμη κατάσταση ένας ακόμη

Η Αστυνομία της Ζακύνθου διερευνά με κάθε λεπτομέρεια τα δύο πρόσφατα περιστατικά με νεαρούς βρετανού, όπου στην μία περίπτωση ο ένας κατέληξε.

Σύμφωνα όσα έχουν γίνει γνωστά δύο βρετανοί τουρίστες ηλικίας 21 και 19 ετων με διαφορά λίγων ωρών έπεσαν από τα μπαλκόνια των καταλυμάτων τους στον Λαγανά.
Και οι δύο διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου. Ο ένας (21 χρονος) πιο βαριά τραυματισμένος κατέληξε λίγο αργότερα, ενώ ο δεύτερος ο 19χρονος παραμένει τραυματίας στο Νοσοκομείο.
Και τα δύο περιστατικά διερευνώνται από τη Διεύθυνση Αστυνομίας ωστόσο έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης αναφερόμενος στα δυο περιστατικά τόνισε: «Νομίζω ότι είμαστε ακόμα σε ένα επίπεδο διερεύνησης από πλευράς αστυνομικών αρχών. Η δική μας προσπάθεια επιτελέστηκε μέχρι του σημείου που τα παιδιά έφτασαν στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να παρέχουμε τις αναγκαίες φροντίδες. Σε ότι αφορά τον 21χρονο που δεν τα κατάφερε και κατέληξε, ήρθε σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο είχε υποστεί μυδρίαση (διαστολή της κόρης του οφθαλμού) έγινε ότι ήταν δυνατόν από γιατρούς όλων των ειδικοτήτων που συνέδραμαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών αλλά τελικά το παιδί κατέληξε. Το περιστατικό αυτό ήρθε στο Νοσοκομείο, ως αναφερόμενη πτώση. Από εκεί και πέρα τα αίτια και τις συνθήκες τις διερευνά η αστυνομία. Εμείς έχουμε να κάνουμε με τι αντιμετωπίσαμε στο Νοσοκομείο. Το δεύτερο περιστατικό είναι ένας 18χρονος με τα ίδια χαρακτηριστικά και χρειάστηκε να διακομιστεί για τριτοβάθμια περίθαλψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και το παιδί εξακολουθεί και νοσηλεύεται».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ