Πάτρα: Ακαθάριστα οικόπεδα "βραδυφλεγείς βόμβες" - Πολίτες της Αρόης και του Γηροκομειού καταγγέλλουν στο tempo24 τον Δήμο για αδιαφορία (ΦΩΤΟ)

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Για αδιαφορία εν μέσω της ομολογουμένως δύσκολης αντιπυρικής περιόδου και λίγα μόλις 24ωρα μετά τη μεγάλη φωτιά στο Γηροκομειό, καταγγέλλουν τον Δήμο Πατρέων επώνυμα στο tempo24 κάτοικοι από τις περιοχές της Αρόης και του Γηροκομειού.

Οι συμπολίτες μας Κώστας Λαδάς και Φαίη Καταπόδη με έγγραφα και φωτογραφίες ντοκουμέντα, κάνουν λόγο για ακαθάριστα οικόπεδα, "βραδυφλεγείς βόμβες" που παρά τις συνεχείς οχλήσεις τους στον Δήμο Πατρέων και το αρμόδιο τμήμα δεν έχει υπάρξει καμία ανταπόκριση.

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Λαδά η δήλωση Πελετίδη μετά τη φωτιά στο Γηροκομειό, ότι τα οικόπεδα ήταν καθαρισμένα, αποφάσισε να προβεί στην καταγγελία.

Δείτε στο παρακάτω έγγραφο τις πολλαπλές καταγγελίες του κ. Λαδά για την περιοχή του Γηροκομειού στο Δήμο Πατρέων, από τις 10 Ιουνίου!

Ακολουθούν φωτογραφίες από ακαθάριστο οικόπεδο, την ώρα μάλιστα που μαίνονταν η φωτιά στο Γηροκομειό

Επικίνδυνη όμως είναι και η κατάσταση που μόνο ως ζούγκλα μπορεί να χαρακτηριστεί σε ακατοίκητο οικόπεδο στην περιοχή της Αρόης, όπως καταγγέλλει η κ. Καταπόδη.

Οι φωτογραφίες προκαλούν τρόμο!

Ακολουθούν οι αναφορές στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων, που έγιναν ηλεκτρονικά από τις 2 Ιουλίου.

Και επειδή το καλοκαίρι είναι μπροστά... έστω και τώρα θα πρέπει να δοθεί λύση. Πριν αν είναι πολύ αργά...