Πάτρα: Επαναλειτουργεί σήμερα το Καραμανδάνειο, μετά την εκκένωσή του από την μεγάλη φωτιά ΦΩΤΟ

Δύο ημέρες μετά την καταστροφική φωτιά που έπληξε την ευρύτερη περιοχή του Γηροκομειού της Πάτρας και κινδύνεψε να καεί το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί, τίθεται σε επαναλειτουργία.

Το νοσηλευτήριο υποδέχεται και πάλι από σήμερα το πρωΐ τους μικρούς ασθενείς και τίθενται πάλι σε πλήρη λειτουργία όλα τα τμήματά του , ενώ θα ξεκινήσει να εφημερεύει , δεχόμενο περιστατικά από ολόκλητη τη νοτιοδυτική Ελλάδα.

Από χθες οι εργαζόμενοι , μετά την μάχη να κρατήσουν μακριά τις φλόγες από το κτ΄ριο, έδωσαν την μάχη του καθαρισμού των χώρων. Με τις μάνικες στα χέρια έπλεναν τους κοινόχρηστους χώρους, άλλοι καθάριζαν και αέριζαν τα δωμάτια. Ενώ γινότασν έλεγχος των εγκαταστάσεων της πυρασφάλειας και άλλων “ευαίσθητων” σημείων του νοσηλευτηρίου, ώστε να είναι πλήρως ασφαλές για ασθενείς, συνοδούς , εργαζόμενους και γιατρούς. 

Πλέον η φωτιά θα αποτελεί για όλους μια εφιαλτική ανάμνηση ,που όπως επισημαίνουν οι εργαζέμνοι θα πρέπει να διασφαλιστεί πλήρως ο χώρος από νέους κινδύνους.

Πάτρα: Επαναλειτουργεί σήμερα το Καραμανδάνειο, μετά την εκκένωσή του από την μεγάλη φωτιά ΦΩΤΟΠάτρα: Επαναλειτουργεί σήμερα το Καραμανδάνειο, μετά την εκκένωσή του από την μεγάλη φωτιά ΦΩΤΟΠάτρα: Επαναλειτουργεί σήμερα το Καραμανδάνειο, μετά την εκκένωσή του από την μεγάλη φωτιά ΦΩΤΟ

 

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ