Το Αστυνομικό Δελτίο της Δυτ. Ελλάδας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά

Συνελήφθη, στις 8-7-2024 το απόγευμα, σε περιοχή του Αγρινίου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε σε στάνη του, βρέθηκαν μέσα σε δοχείο αποθήκευσης ελιών και κατασχέθηκαν 460 γραμμάρια αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης.

Δύο συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, στις 8 και 9-7-2024, στο Αγρίνιο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου δύο άνδρες άνδρας, διότι καλλιεργούσαν σε χωράφι του πρώτου κατηγορούμενου, οχτώ δενδρύλλια κάνναβης το ύψος των οποίων έφθανε τα δύο μέτρα.

Συλλήψεις δύο αλλοδαπών για πλαστογραφία και απόπειρα παράνομης εξόδου από τη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον Αερολιμένα Ακτίου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου, δύο αλλοδαποί διότι επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, με πτήση που είχε προορισμό την Ιταλία, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, στις 8-7-2024 το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για απειλή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας για υπεξαίρεση

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, διότι σύμφωνα με καταγγελία, υπεξαίρεσε το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, που προορίζονταν για την πληρωμή αλλοδαπών εργατών γης στην Βάρδα Ηλείας.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Συνελήφθη, στις 7-7-2024, το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης και ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, στις 8-7-2024 το βράδυ, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 8,2 γραμμάρια κάνναβης και τέσσερα δενδρύλλια και φυτά κάνναβης.