Δικογραφία εναντίον άνδρα για βιασμό σε κέντρο απεξάρτησης

10/07/2024 | 12:50

Περιθαλπόμενος σε ιδιωτικό κέντρο απεξάρτησης, στη Θεσσαλονίκη, κατηγορείται ότι βίασε άλλη περιθαλπόμενη του ίδιου κέντρου. Το περιστατικό, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέβη στις αρχές του μήνα, όταν ο κατηγορούμενος, ηλικίας 31 ετών, κατά τη διαμονή του στο θεραπευτικό κέντρο, εισήλθε στο δωμάτιο της 32χρονης παθούσας, όπου με χρήση βίας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., ως δράστης φέρεται ένας υπήκοος Κύπρου και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό. Η δικογραφία αναμένεται να υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο