Δικογραφία εναντίον άνδρα για βιασμό σε κέντρο απεξάρτησης

10/07/2024 | 12:50

Περιθαλπόμενος σε ιδιωτικό κέντρο απεξάρτησης, στη Θεσσαλονίκη, κατηγορείται ότι βίασε άλλη περιθαλπόμενη του ίδιου κέντρου. Το περιστατικό, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέβη στις αρχές του μήνα, όταν ο κατηγορούμενος, ηλικίας 31 ετών, κατά τη διαμονή του στο θεραπευτικό κέντρο, εισήλθε στο δωμάτιο της 32χρονης παθούσας, όπου με χρήση βίας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., ως δράστης φέρεται ένας υπήκοος Κύπρου και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό. Η δικογραφία αναμένεται να υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!