Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τετάρτης 10 Ιουλίου

Κριός

Η σημερινή ημέρα απαιτεί την προσοχή σου σε γραφειοκρατικά θέματα. Θα χρειαστεί να στείλεις έγγραφα, να τακτοποιήσεις διάφορες εκκρεμότητες, όπως οι πληρωμές λογαριασμών, και να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα που δεν αφήνουν χώρο και χρόνο για να απολαύσεις μικρές καθημερινές στιγμές. Ωστόσο, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία στον τρίτο οίκο σου, θα είσαι αισιόδοξος για την εξέλιξη των εργασιών σου και θα βρεις χρόνο για διαλείμματα, συνομιλίες και κουτσομπολιό μέσω τηλεφώνου και μηνυμάτων. Ενδεχομένως να αναβάλεις κάποιες δουλειές για αργότερα. Σε γενικές γραμμές, δεν θα δέχεσαι υποδείξεις, καθώς θα μπορείς να ξεχωρίσεις την ουσία από τα περιττά πράγματα.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον πέμπτο οίκο σου, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και σε ανανεώνουν. Θα εκφράζεσαι με άνεση, θα έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση και ρομαντικές τάσεις, ενώ οι θετικές και ευχάριστες σκέψεις, όπως και τα δημιουργικά σου σχέδια, θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις την προσωπικότητά σου. Ωστόσο, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία στον δεύτερο οίκο σου, θα αισθάνεσαι ελεύθερος και γενναιόδωρος, αλλά και σπάταλος. Απόφυγε να ρισκάρεις χρήματα σε επενδύσεις ή τυχερά παιχνίδια, καθώς η τάση σου για σπατάλη μπορεί να σε αφήσει με άδειες τσέπες. Πρόσεχε πώς διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου και περιορίσε τις αγορές που ξεφεύγουν από τις δυνατότητές σου. Παράλληλα, επιπόλαια φλερτ και μηνύματα είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας.

Δίδυμος

Με τη Σελήνη στον τέταρτο οίκο σου, δεν θα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με κοινωνικές δραστηριότητες ή επαγγελματικά θέματα, καθώς η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στις πολύ προσωπικές σχέσεις και το σπίτι. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία στον πρώτο οίκο σου, θα είσαι ευχάριστος και καλοπροαίρετος στις επαφές, ιδιαίτερα με τους γονείς και τους οικείους σου. Ωστόσο, αν προκύψει κάποιο ζήτημα, ενδέχεται να δυσκολευτείς να το διαχειριστείς με σοβαρότητα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις, καθώς δεν θα είσαι αντικειμενικός. Αντιθέτως, θα επηρεάζεσαι εύκολα από το περιβάλλον σου, με αποτέλεσμα είτε να δείχνεις υπερβολική γκρίνια και υπεροψία, είτε να αγνοείς τα πάντα με υπερβολική αισιοδοξία.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον τρίτο οίκο σου σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία φέρνει ευχάριστες σκέψεις, αισιοδοξία, πολλές μετακινήσεις και ειδήσεις. Ωστόσο, αν εμπλέκεσαι σε παρανομίες ή παρασκηνιακές κινήσεις, μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση αν δείξεις επιπολαιότητα και αλαζονεία. Ακόμη και στον έρωτα, οι σχέσεις που θα σε ελκύουν μπορεί να είναι είτε παράνομες είτε κρυφές, κάτι που ενδέχεται να έρθει στην επιφάνεια και να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Παρόλα αυτά, θα καταφέρεις να ξεφύγεις από τις δυσκολίες με ευκολία. Η τάση να μπλέκεσαι σε διπλές και παράνομες καταστάσεις σήμερα είναι πιο έντονη από ποτέ, καθώς η επιπόλαιη στάση σου το προκαλεί. Απόλαυσε τη μέρα χαλαρά, χωρίς να δεσμευτείς ή να πιστέψεις υποσχέσεις, και από αύριο σοβαρεύεις.

Λέων

Με τη Σελήνη στην Παρθένο στον δεύτερο οίκο σου και σε τετράγωνο με τον Δία στον ενδέκατο οίκο σου, η γενναιοδωρία και η μεγαλοπρέπεια σου θα είναι εμφανείς. Θα έχεις την τάση να είσαι σπάταλος, ιδιαίτερα όσον αφορά την παρέα σου και τις αγορές. Επειδή οι αγορές ή οι επενδύσεις αυτές μπορεί να είναι επιπόλαιες και χωρίς εγγυήσεις, απόφυγε να τις κάνεις αν δεν θέλεις να μείνεις άφραγκος. Επιπλέον, απόφυγε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού, γλυκών και ποτών, καθώς δεν θα έχεις μέτρο. Η σημερινή ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου, οπότε μην είσαι υπερβολικός γενικότερα. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα να δεχτείς ένα δώρο από κάποιον γνωστό ή να συζητήσεις μελλοντικά σχέδια. Να είσαι επιφυλακτικός με τις υποσχέσεις που δέχεσαι και πρόσεχε τις υποσχέσεις που δίνεις.

Παρθένος

Με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και στον πρώτο οίκο σου, η κριτική σου σκέψη θα είναι έντονη, όπως και η ανάγκη σου να εξυπηρετήσεις και να ασχοληθείς με λεπτομέρειες που άλλοι αγνοούν. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία από τον δέκατο οίκο σου. Αυτό θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα στον χώρο της καριέρας, αλλά μπορεί επίσης να φέρει αλαζονεία ή επιπολαιότητα λόγω υπεραισιοδοξίας, με αποτέλεσμα να γίνουν λάθη. Απέφυγε να αποφασίσεις για νέες συνεργασίες ή να δώσεις υποσχέσεις για μελλοντικές επαφές και συναντήσεις. Μην αναλάβεις δουλειές που αργότερα δεν θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις. Κράτα χαμηλούς τόνους, βασίσου στη λογική σου και ασχολήσου με τον εαυτό σου και οτιδήποτε σε βοηθά να εκφράσεις την προσωπικότητά σου.

Ζυγός

Η διάθεσή σου θα είναι περίεργη με τη Σελήνη στην Παρθένο στον δωδέκατο οίκο σου και σε τετράγωνο με τον Δία από τον ένατο οίκο σου. Οι φοβίες και οι ανασφάλειες μπορεί να υπερβάλουν στο μυαλό σου και να χειροτερέψουν την ψυχολογία σου ή, αντιθέτως, να αδιαφορήσεις και να φανείς αναίσθητος ακόμη και σε ανθρώπους που πραγματικά χρειάζονται τη βοήθειά σου. Το πώς θα αντιδράσεις εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία σου και τη διάθεση της στιγμής. Είναι καλό να αδιαφορήσεις για κάποια θέματα και να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που γνωρίζεις πως δεν θα σε πιέσουν και θα σε κάνουν να ευθυμήσεις. Επιπλέον, σήμερα είναι πιθανό να συναντηθείς ή να λάβεις νέα από κάποιον που διαμένει στο εξωτερικό, κάτι που θα σε χαροποιήσει.

Σκορπιός

Η Σελήνη από χθες κινείται στην Παρθένο και στον ενδέκατο οίκο σου, αυξάνοντας την επιθυμία σου να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες, να συμμετάσχεις σε ομάδες, να συναντήσεις κόσμο και να κάνεις νέες γνωριμίες. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία στον όγδοο οίκο σου, θα είσαι υπερβολικός σε όλες τις εκδηλώσεις σου, γεμάτος ευθυμία και επιπολαιότητα, και θα έχεις την τάση να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με σημαντικούς ανθρώπους που μπορούν να σε ωφελήσουν. Πρόσεξε πώς διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, καθώς θα είσαι σπάταλος. Αν είσαι μόνος αυτή την περίοδο, έχεις διάθεση να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Είναι πιθανό να προκύψει κάτι ερωτικό με κάποιον από την παρέα σου, χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς.

Τοξότης

Οι επαγγελματικοί σου στόχοι, με τη Σελήνη στην Παρθένο στον δέκατο οίκο σου και σε τετράγωνο με τον Δία στον έβδομο οίκο σου, φαίνεται να μην έχουν όρια. Οι προοπτικές σου είναι μεγάλες, ωστόσο, επειδή έχεις την τάση να μεγαλοποιείς καταστάσεις, φρόντισε να μην υποσχεθείς πράγματα που δεν θα μπορέσεις να υποστηρίξεις αργότερα. Δεν θα δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα εκτός αν παρασυρθείς από λόγια ή συμπεριφορές. Θα προκύψουν νέες προτάσεις συνεργασίας, γι’ αυτό προσπάθησε να εξετάσεις όλες τις λεπτομέρειες και τα ενδεχόμενα προτού καταλήξεις σε απόφαση. Στον αισθηματικό τομέα, μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου κάποιος από τον επαγγελματικό χώρο. Αν είσαι δεσμευμένος, ο αγαπημένος σου θα προσπαθήσει με το κέφι του να σε παρασύρει σε διασκεδάσεις.

Αιγόκερως

Οι επαγγελματικοί σου στόχοι, με τη Σελήνη στην Παρθένο στον δέκατο οίκο σου και σε τετράγωνο με τον Δία στον έβδομο οίκο σου, φαίνεται να μην έχουν όρια. Οι προοπτικές σου είναι μεγάλες, ωστόσο, επειδή έχεις την τάση να μεγαλοποιείς καταστάσεις, φρόντισε να μην υποσχεθείς πράγματα που δεν θα μπορέσεις να υποστηρίξεις αργότερα. Δεν θα δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα εκτός αν παρασυρθείς από λόγια ή συμπεριφορές. Θα προκύψουν νέες προτάσεις συνεργασίας, γι’ αυτό προσπάθησε να εξετάσεις όλες τις λεπτομέρειες και τα ενδεχόμενα προτού καταλήξεις σε απόφαση. Στον αισθηματικό τομέα, μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου κάποιος από τον επαγγελματικό χώρο. Αν είσαι δεσμευμένος, ο αγαπημένος σου θα προσπαθήσει με το κέφι του να σε παρασύρει σε διασκεδάσεις.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στον 9ο οίκο σου, είσαι αποφασισμένος να πάρεις την καλοκαιρινή σου άδεια για να αποφορτιστείς από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και να απολαύσεις χρόνο για τον εαυτό σου. Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία στον 6ο οίκο σου υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρχει επιπολαιότητα και τεμπελιά, κυρίως στον εργασιακό τομέα όπου ενδέχεται να επιβάλλεις τις δουλειές σου σε άλλους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να προκύψουν συζητήσεις για παρελθοντικά ζητήματα με συγγενείς από το εξωτερικό. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός ώστε να μην προκαλέσεις παρανόηση ή να φανείς υπεροπτικός στη συμπεριφορά σου. Καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις αναστάτωσεις και να επικεντρωθείς στην οργάνωση των διακοπών σου, καθώς και σε δραστηριότητες που τροφοδοτούν τον εγκέφαλό σου και σε κάνουν να είσαι πιο ανοιχτόμυαλος.

Ιχθύς

Η Σελήνη μέσα από τον 7ο οίκο σου θα σε κάνει πολύ κοινωνικό, ευχάριστο αλλά και εξαρτημένο από τις διαθέσεις των άλλων, κυρίως του συντρόφου σου. Με το τετράγωνο Σελήνης/Δία από τον 4ο οίκο, συμβουλεύεται να αποφύγεις να εμπιστευτείς πολύ τις δουλειές σου σε άλλους, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να μην εκτελέσουν τα καθήκοντά τους σωστά και να το αναλάβεις εσύ. Επιπλέον, αυτή η όψη δεν ενθαρρύνει να ασχοληθείς με σημαντικά θέματα ή να λυθούν προβλήματα, καθώς προκαλεί έλλειψη διάθεσης. Συνιστάται να προσέχεις να μην υπόσχεσαι περισσότερα από όσα μπορείς να πραγματοποιήσεις, για να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση. Γενικά, είναι καλό να αποφεύγεις να παίρνεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση αυτή την περίοδο και να επικεντρωθείς στις σχέσεις και στη χαρά που μπορείς να αποκομίσεις μέσα από νέες γνωριμίες. Το κλίμα με την οικογένειά σου φαίνεται ευχάριστο και αισθάνεσαι ελεύθερος και απελευθερωμένος από έθιμα και παραδόσεις, κάτι που μπορεί να σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα και χαλαρωμένος.

https://www.novasports.gr/