Δυτ. Ελλάδα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Ένας τραυματίας

Tροχαίο  σημειώθηκε χθες στην παλιά εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος του Γηροκομείου Βάρδας του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Ειδικότερα, ΙΧ επιβατηγό συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε αλλοδαπός, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ ευτυχώς τραυματισμό του.

Στο σημείο βρέθηκε άμεσα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Κέντρο Υγείας Βάρδας. Στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο της αστυνομίας, που διενεργεί προανάκριση για την εξακρίβωση των συνθηκών του τροχαίου.

https://www.patrisnews.com/

 

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έπεσε παιδί από μπαλκόνι