Βίβιαν Σαμούρη: Αγωνία για το Καραμανδάνειο

10/07/2024 | 08:20

Από τους πρώτους που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων ήταν η Αντιδήμαρχος Υγείας, προκειμένου να δει από κοντά την κατάσταση και να συνδράμει όπου μπορούσε.

Η Βίβιαν Σαμούρη με αγωνία παρακολουθούσε τις προσπάθειες διάσωσης του νοσηλευτηρίου από πυροσβέστες και εργαζόμενους και με ικανοποίηση άκουσε πως “σώσαμε το νοσοκομείο μας”.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο διακρίνεται με τον αστυνομικό διευθυντή Αχαΐας, Ταξίαρχο, Θεόδωρο Τσάτσαρη.

Βίβιαν Σαμούρη: Αγωνία για το Καραμανδάνειο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη