«Η πολύ επικίνδυνη πυρκαγιά στην Πάτρα αντιμετωπίστηκε μέσα σε δύο ώρες», λέει ο Βασίλης Κικίλιας και ευχαριστεί πυροσβέστες και εθελοντές

Σε δύο ώρες κατάφεραν οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας να αντιμετωπίσουν «την πολύ επικίνδυνη πυρκαγιά που ξέσπασε σε μεικτή ζώνη δάσους – αστικού ιστού στην Πάτρα, απειλώντας σπίτια, αλλά και δομές Υγείας», όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

«Μέσα σε δύο ώρες οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας κατάφεραν να αντιμετωπίσουν την πολύ επικίνδυνη πυρκαγιά που ξέσπασε σε μεικτή ζώνη δάσους – αστικού ιστού στην Πάτρα, απειλώντας σπίτια αλλά και δομές Υγείας», τονίζει στην ανάρτησή του ο Βασίλης Κικίλιας.

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΛ.ΑΣ για τις έγκαιρες και ασφαλείς εκκενώσεις, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στους υγειονομικούς, στους εθελοντές, και βεβαίως στους πυροσβέστες και στους πιλότους μας για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που έκαναν», γράφει ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας.

«Όλοι μαζί στη μεγάλη μάχη να προστατέψουμε την πατρίδα μας», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Κικίλιας.

 

 

newsit.gr

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)