Φωτιά στην Πάτρα: Σε "Άγιο Ανδρέα" και "Ελπίδα" οι τρόφιμοι του Κωνσταντοπουλείου - Αλώβητοι ηλικιωμένοι και εργαζόμενοι

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης 9 Ιουλίου στο Γηροκομειό της Πάτρας, έγινε ως γνωστή, η εκκένωση του Κωνσταντοπουλείου ευγηρείου..

Οι τρόφιμοι του Κωνσταντοπουλείου αρχικά μεταφέρθηκαν στο ΚΕΤχ στα Σύνορα και από εκεί κάποιοι ηλικιωμένοι, με χρόνια προβλήματα υγείας στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" και οι υπόλοιποι στον ξενώνα Ελπίδα στο Ρίο, ενώ άνοιξε και η Δομή Αστέγων του Δήμου.

Αναμένεται να χρειαστούν τουλάχιστον 1-2 μέρες έως ότου καθαριστεί ο χώρος του Κωνσταντοπουλείου ώστε με ασφάλεια και χωρίς πρόβλημα να επιστρέψουν στο Κωνσταντοπούλειο και οι περίπου 80 τρόφιμοι που δοκιμάστηκαν μαζί με τους εργαζομένους του ιδρύματος.

Πάντως άπαντες γλίτωσαν τα χειρότερα...

Πάτρα: Χωρίς ενεργό μέτωπο η μεγάλη πυρκαγιά στο Γηροκομειό - Εκκενώθηκαν Καραμανδάνειο, Μέριμνα και Κωνσταντοπούλειο – Εφυγαν οι κάτοικοι από Αρόη, Παγώνα και Εγλυκάδα - Τραυματίστηκε πυροσβέστης, η φωτιά μπήκε στο νοσοκομείο Παίδων (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) ΝΕΟΤΕΡΑ