Δυτ. Ελλάδα: Τον μήνυσε για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, την μήνυσε για κλοπή!

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν χθες ένας άνδρας και μια γυναίκα στο Μεσολόγγι καθώς αλληλομηνύθηκαν ενδεχομένως μετά από καυγά, καθώς όπως φαίνεται ήταν ζευγάρι.

Η γυναίκα καθόρισε τον άνδρα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και εκείνος με την σειρά του κατηγόρησε την γυναίκα για κλοπή χρηματικού ποσού.

Έτσι λοιπόν μετά τις μηνύσεις που κατέθεσαν ο ένας εναντίον του άλλου συνελήφθησαν και οι δυο και κρατήθηκαν προκειμένου να οδηγηθούν στο αυτόφωρο το οποίο αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων του Μεσολογγίου από τα καθήκοντά τους.

aixmi-news.gr

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου