Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ είναι άκρως καλοκαιρινό και απολαυστικό σε κάθε του σελίδα!

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για καλό σκοπό

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, βρίσκεται ήδη σε όλα τα καταστήματα My market και στο mymarket.gr, και με οδηγό τη διάθεση για προσωπική χαλάρωση και φροντίδα, δίνει ιδέες για καλοκαιρινή ανεμελιά, όπως αυτή των παιδικών μας αναμνήσεων!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι ρυθμοί, συνήθως, πέφτουν και η έντονη καθημερινότητα του χειμώνα, αντικαθίσταται από την προσμονή της ξεγνοιασιάς, της χαλάρωσης των διακοπών και της ανάπαυλας που όλοι χρειαζόμαστε. Οι φωτεινές, καλοκαιρινές μέρες, μας προσκαλούν για περισσότερες βόλτες και εξορμήσεις με τους αγαπημένους μας.  

Στο καλοκαιρινό τεύχος του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ με λαχταριστό εξώφυλλο ένα μπολ παγωτό φιστίκι, οι αναγνώστες θα βρουν ιδέες για σπιτικά παγωτά, αναζωογονητικά καλοκαιρινά κρασιά, προτάσεις για καλοκαιρινές εξορμήσεις στη Νοτιοανατολική Αττική και καταδύσεις για τους λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού, καθώς και ιδέες για ευεξία και ευημερία της ψυχής και του σώματος μας, για να τις μοιραστούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Το περιοδικό διατίθεται στη συμβολική τιμή των 0,40€, και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για καλό σκοπό μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των My market. 

Μαζί για όσα αγαπάς! #giaosaagapas 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ