Δρακόντεια μέτρα σήμερα στον Πύργο για την απολογία του δολοφόνου της 11χρονης – Γιατί δεν θα έχει δικηγόρο

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται σήμερα στην Ηλεία προκειμένου να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί χωρίς… προβλήματα η απολογία του 37χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής στην Μυρτιά Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απολογία – εκτός απροόπτου- θα ληφθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηλείας, όπου θα βρίσκονται και διμοιρίες ΜΑΤ υπό τον φόβο επεισοδίων. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Κώστα Κρεμμύδα,οι γονείς της άτυχης 11χρονης δεν επιθυμούν βία. Απλά ζητούν δικαίωση. 

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. πάντως έχει στείλει προειδοποιητικό μήνυμα πως δεν θα ανεχθεί καμία ενέργεια που να παραπέμπει σε  εκδίκηση ή βεντέτα.
Η μητέρα της 11χρονης ξέσπασε και χθες μιλώντας  σε δημοσιογράφους. Οπως είπε “δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση στο ερώτημα…γιατί το έκανε”.

Πάντως να σημειωθεί πως περισσότεροι από είκοσι δικηγόροι του Πρωτοδικείου Ηλείας που διορίστηκαν, έχουν αρνηθεί να παρασταθούν στην κύρια ανάκριση ως συνήγοροι υπεράσπισης του δράστη, οπότε είναι πιθανό να απολογηθεί χωρίς παρουσία δικηγόρου.

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)