Εφιάλτης για γυναίκα στην Ηλεία – Ο σύντροφός της την έσπασε στο ξύλο, την βίασε, την έκλεψε και την κλείδωσε στο σπίτι

Τον εφιάλτη έζησε μία γυναίκα στην Ηλεία. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία ο σύντροφός της την γρονθοκόπησε, την βίασε και την κράτησε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας βιασμό, παράνομη κατακράτηση, κλοπή και υπεξαίρεση.

Ειδικότερα, ημεδαπή γυναίκα υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του συντρόφου της, με τον οποίο διέμεναν στην ίδια οικία, διότι πριν από δυο εβδομάδες, έπειτα από μεταξύ τους διαπληκτισμό, την άρπαξε από τα μαλλιά και τις κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα – γροθιές στο πρόσωπο και στα χέρια.

Ακολούθως, ο κατηγορούμενος την κατακράτησε παράνομα στην οικία τους κλειδωμένη υπό την αυστηρή επίβλεψη του, ενώ αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο, προκειμένου να την αποτρέψει από την παροχή πρώτων βοηθειών και την άμεση ενημέρωση των αστυνομικών αρχών. Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, χθες νωρίς το πρωί, ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόμενος αδυναμία αντίδρασης της, τη βίασε, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από την οικία τους, αφαιρώντας το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των καταγγελομένων οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας και της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας εντόπισαν τον κατηγορούμενο χθες στην οικία του και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα βρήκαν και κατέσχεσαν δεκαεννέα (19) δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε σε ισάριθμες γλάστρες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Σοκ στην Πάτρα: Ο καθηγητής Στέφανος Σκαρπέλος είναι ο άνδρας που πνίγηκε στα Βραχνέικα

Πάτρα: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στα έργα στη Βόνιτσα – Θρήνος στην πόλη και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 50χρονος ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του μετά από παράσυρση – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Αχαΐα: «Έφυγε» ο Πέτρος Μαρσέλος- Θλίψη στον ιατρικό κόσμο

Πάτρα: Κουκουλοφόροι άναψαν φωτιά έξω από σχολείο, πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε περιπολικό

Πάτρα: Πάρκαρε το μηχανάκι της σε πολυκατάστημα και της βγήκε ξινό – Της το έβαλαν στο μάτι, τι είχε κάτω από τη σέλα

Πάτρα: Πετάχτηκαν στο δρόμο οι γείτονες από τα ουρλιαχτά κοριτσιού – Τι συνέβη

Τέλος στο θρίλερ σε Πάτρα και Κ. Αχαΐα με τον 13χρονο που εξαφανίστηκε – Πού και γιατί κρυβόταν – ΝΕΟΤΕΡΑ