Αχαΐα: Κλειστά και σήμερα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία σε Πάτρα και Αίγιο, λόγω καύσωνα

Κλειστά λόγω καύσωνα θα παραμείνουν και σήμερα Πέμπτη όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία και δημοτικά) εντός των ορίων του Δήμου Πατρέων, λόγω της πρόβλεψης για επικράτηση συνθηκών καύσωνα.

Ανάλογη απόφαση λήφθηκε και για τα σχολεία της Αιγιάλειας, από τον τοπικό Δήμο.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων  τονίζεται:

“Καλούμε την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εργασίας, να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να διασφαλιστεί η αποχή από την εργασία, με αποδοχές, των εργαζομένων που έχουν μικρά παιδιά, τα οποία αυτές τις μέρες δεν θα βρίσκονται στο σχολείο”.

Τοστ banoffee
07/01/2026 | 06:39

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”