Πάτρα: Ομόφωνα αθώος ο παιδίατρος – Τον είχε κατηγορήσει η πρώην γυναίκα του για ασέλγεια στο βρέφος τους

Μία ιστορία που κρατά 5 χρόνια. Ηταν τότε που η πρώην σύζυγος γνωστού παιδίατρου στην Πάτρα τον κατηγόρησε για ασέλγεια… στο βρέφος τους. Μάλιστα είχε φέρει ως αποδεικτικό στοιχειο και ένα βίντεο στο οποίο κατά τον ισχυρισμό της αποδείκνυε την ασέλγεια. Τον ειχε καταγράψει από τον υπολογιστή του σπιτιού τους. Εκείνος είχε πέσει από τα σύννεφα και μιλούσε για σκευωρία.

Και έλεγε πως τα πάντα ήταν στημένα από την πρώην γυναίκα του και πώς φυσικά ουδέποτε είχε “πειράξει” το ίδιο του το παιδί. Σήμερα στο ΜΟΔ Πϋργου βγήκε η απόφαση. Στις 8 το βράδυ. Ο Πατρινός παιδίατρος πανηγυρικά και ομόφωνα αθώος. Και οι 7 δικαστές, 4 ένορκοι και 3 τακτικοί ψήφισαν υπέρ της αθωότητάς του. Παρόμοια αθωωτική πρόταση είχε κάνει και ο Εισαγγελέας.

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης