Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

12/06/2024 | 14:42

Τους περισσότερους κλυδωνισμούς από τα τρία μεγάλα κόμματα δέχεται τις τελευταίες ώρες το ΠΑΣΟΚ μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών στελεχών με ένα πρόσωπο, αυτό του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα όμως να ξεχωρίζει.

Άλλοι δημόσια, όπως ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Νίκος Παπανδρέου και η Νάντια Γιαννακοπούλου και άλλοι προς το παρόν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις αμφισβητούν την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη και την στρατηγική που ακολουθήθηκε στην πορεία προς τις ευρωκάλπες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr ως βασικός αντίπαλος και διεκδικητής της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να πλασαριστεί ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή δεν είναι μια απόφαση των τελευταίων ημερών αλλά οι διεργασίες έχουν ήδη δρομολογηθεί καθώς έχει προσληφθεί ήδη εταιρεία συμβούλων η οποία μάλιστα έχει σχεδιάσει και θα εξακολουθήσει να σχεδιάζει την στρατηγική του.

Όπως όλα δείχνουν οι πιέσεις αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστημα και πιθανότατα θα δούμε και άλλους υποψήφιους για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα φαίνεται να υποστηρίζεται από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο» στον Διονύση Σαββόπουλο – Δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Ενόχληση για την απουσία Δένδια από τη Βουλή 

Δ. Παλούμπης: Οι πρώτες βροχές αποκάλυψαν την αλήθεια-Πατρών–Πύργου, ένας δρόμος προχειρότητας και σπατάλης

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά

Μιντιλόγλι: Έπεσε από φορτηγό στα έργα – Τραυματισμένος οδηγός στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Τα εμβόλια κατά του κορονοϊού «μάχονται» τον καρκίνο – Μελέτη διαπιστώνει ανοσολογική αντίδραση για την καταπολέμηση της νόσου

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης