Πάτρα: Εμπρησμός σε σπίτι πασίγνωστου επιχειρηματία στο χώρο της αναψυχής – Τι ψάχνει η Αστυνομία

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Εξονυχιστικά και με πολύ προσοχή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών ερευνούν ένα πολύ περίεργο περιστατικό στην περιοχή της Ελεκίστρας. Εκεί, σύμφωνα με καταγγελία, άγνωστος ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλο έριξε εμπρηστική ύλη (ή μηχανισμό) σε σπίτι (και πιο συγκεκριμένα στο πορτόνι)  το οποίο ανήκει σε πολύ γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας που δραστηριοποιείται στον χώρο των καταστημάτων αναψυχής, αλλά και των καυσίμων.

Οι αστυνομικοί συλλέχουν υλικό από κάμερες της περιοχής προκειμένου να αναλύσουν την οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση ατόμου ή ατόμων σε σημεία που οδηγούν ή είναι παρακείμενα της οικίας του επιχειρηματία. 

Επδιεήγ το περιστατικό έγινε περίπου στις 5 τα ξημερώματα σήμερα, εκτιμάται πως από την ανάλυση του οπτικού υλικού εφόσον εντοπιστεί δίκυκλο ή ακόμη και κίνηση πεζού ή πεζών λογικά θα συνδέεται με την  καταγγελία του ιδιοκτήτη.

Όπως προαναφέρθηκε η έρευνα της Αστυνομίας γίνεται με πολύ προσοχή ενώ ο καταγγέλλων φέρεται να δηλώνει οτι δεν έχει δεχθεί κάποια απειλή. 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου