Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απαντά στην μητέρα του – «Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε για την Πάουλα Μπαντόσα»

Δήλωσε ότι η σύντροφός του δεν έχει αυτοπεποίθηση

Τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Πάουλα Μπαντόσα συνάντησε στο αεροδρόμιο η κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα. Μεταξύ άλλων, ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας τενίστας απάντησε και στα όσα είπε η μητέρα του, η οποία δήλωσε ότι η σύντροφός του δεν έχει αυτοπεποίθηση.

Ο επιτυχημένος Έλληνας αθλητής, ανέφερε αρχικά ότι: «Δεν έχω την ευκαιρία να έρχομαι συχνά στην Ελλάδα, οπότε θα ξεκουραστώ, σκοπεύω να μείνω μία εβδομάδα. Το Roland Garros πήγε σχετικά εντάξει, φυσικά πίστευα ότι θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα κυρίως λόγω των αποτελεσμάτων. Τα έδωσα όλα 100%».

Μιλώντας για την σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, είπε: «Ήρθαμε μαζί. Οι φήμες χωρισμού νομίζω ότι έχουν τελειώσει εδώ και μερικές εβδομάδες».

Στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στα όσα δήλωσε η μητέρα του, λέγοντας πως: «Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε η μητέρα μου! Η κα Μπαντόσα έχει πάρα πολλή αυτοπεποίθηση και δυστυχώς πρέπει να φύγουμε αυτή τη στιγμή. Με συγχωρείτε. Είμαι φανταστικά, το ίδιο και η Πάουλα. Αυτά τα πράγματα είναι αστεία».

 

ΠΗΓΗ

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ