Στ. Κασσελάκης: Συνεχίζουμε και θα είμαστε πλειοψηφία σύντομα

11/06/2024 | 14:38

«Ήρθα για να μείνω, για να κάνουμε μαζί την προοδευτική παράταξη και πάλι πλειοψηφία στον τόπο», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναφέρει ότι έχει λάβει πάρα πολλά μηνύματα που λένε: «Μην τα παρατήσεις»,«Μη μας προδώσεις», «Πιστέψαμε ξανά».

«Σας το είπα και το εννοούσα.Ήρθα για να μείνω, για να κάνουμε μαζί την προοδευτική παράταξη και πάλι πλειοψηφία στον τόπο», τονίζει και προσθέτει ότι «τώρα χτίζουμε την προοδευτική αριστεία που έχει ανάγκη η Ελλάδα – αλλά πλέον και η Ευρώπη. Προετοιμαζόμαστε λοιπόν από τώρα. Προχωράμε ακάθεκτοι».

Ο κ. Κασσελάκης απευθύνει ένα «μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες ψηφοφόρους και στους εθελοντές και στις εθελόντριες, που μας κράτησαν όρθιους απέναντι στα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια της ΝΔ» και αναφέρει καταληκτικά: «Το 23% έγινε 13%. Με τη νέα γενιά στο πλευρό μας. Συνεχίζουμε και θα είμαστε πλειοψηφία σύντομα».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα

Πάτρα: Έπεσε το δένδρο και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους!