Ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών για αργία Αγίου Πνεύματος και συνάντηση με Ψωμά

Ενημέρωση για την αργία του Αγίου Πνεύματος

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών ενημερώνει ότι τα εμπορικά καταστήματα τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024, εορτή του Αγίου Πνεύματος θα είναι κλειστά.

Η μη λειτουργία των καταστημάτων την ημέρα αυτή έρχεται να καλύψει τις επιπλέον ώρες του εορταστικού ωραρίου των Χριστουγέννων.

Επειδή η ανωτέρω απόφαση λαμβάνεται κατά παράδοση κάθε χρόνο, παρακαλούμε να γίνει σεβαστή από το σύνολο της τοπικής αγοράς.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΨΩΜΑ – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΠΙΡΑΛ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Εισαγωγικού Πατρών στις 4/6/2024 συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου με τον κ. Ψωμά με την παράταξη «ΣΠΙΡΑΛ».

Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι θέσεις του εμπορικού κόσμου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και γενικότερα θέματα της οικονομικής ζωής αλλά και της καθημερινότητας των πολιτών της πόλης.

Τέθηκε και το ζήτημα του Εμπορικού Συλλόγου σχετικά με τη Μαιζώνος και την επικείμενη πεζοδρόμηση της. «Θέλουμε και ως πεζόδρομος να παραμείνει χωρίς ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, ένας καθαρά εμπορικός δρόμος σαν αυτούς που διαθέτουν όλες οι σύγχρονες πόλεις της χώρας και του κόσμου». Στο αίτημα συναίνεσε η πλευρά του σπιράλ και κατανόησε την  δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το τοπικό εμπόριο .

Στην συνάντηση συμμετείχαν από τον Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο η Πρόεδρος του ΕΕΣΠ κα. Ερμιόνη Διονυσάτου, ο κ. Ζαφειρόπουλος Κωνσταντίνος, ο Γ Αντιπρόεδρος κ. Αγγελόπουλος Χρήστος ,ο Γεν Γραμματέας Σολωμός Χρήστος, ο Ταμίας κ. Στελλάτος Ανδρέας, ο Αναπληρωτής Ταμίας κ. Λευκαδίτης Γιώργος, επίσης από πλευράς σπιράλ ο δημοτικός σύμβουλος Θάνος Δούρος, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας Ευαγγελία Βαβαρούτα η Μαρία Γούβη και η Ακια Σταμάτη.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ