Φώτης Ηλιόπουλος: Θα συνεχίσω να εργάζομαι ακούραστα για τα συμφέροντα της χώρας μας και των Ελλήνων πολιτών στην Ελλάδα και την Ευρώπη

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της «ΝΙΚΗΣ», Φώτης Ηλιόπουλος μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την ανακοίνωση της σταυροδοσίας, δήλωσε τα εξής:

«με βαθιά συγκίνηση και ειλικρινή ευγνωμοσύνη, απευθύνομαι σε όλους εσάς που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας στις πρόσφατες ευρωεκλογές. Η κατάταξη μου με 8.174 σταυρούς στη 18η θέση μεταξύ των ανθυποψηφίων μου πανελλαδικά, είναι μια τιμή που υπερβαίνει κάθε προσδοκία μου και φέρνει μαζί της μια τεράστια ευθύνη αλλά και ενθάρρυνση για τη συνέχιση του πολιτικού και κοινωνικού μας αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά κάθε έναν από εσάς που πίστεψε σε μένα και στο όραμα της Νίκης. Η στήριξή σας είναι η δύναμή μας και αποτελεί την κινητήρια δύναμη πίσω από τις επιτυχίες μας. Χωρίς την αφοσίωση και την πίστη σας, τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό.

Το κίνημά μας, με την εντυπωσιακή του εμφάνιση στις βουλευτικές εκλογές και την επακόλουθη επιτυχία στις ευρωεκλογές, απέδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αυτή η δεύτερη μεγάλη επιτυχία μάς δίνει τη δυνατότητα να εκπροσωπηθούμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να εργαστούμε για μια καλύτερη Ευρώπη για όλους.

Παρά το γεγονός ότι δεν εκλέγομαι, νιώθω βαθιά την ευθύνη και τη δέσμευση της προτίμησής σας στην υποψηφιότητά μου και το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να εργάζομαι ακούραστα για τα συμφέροντα της χώρας μας και των Ελλήνων πολιτών στην Ελλάδα και την Ευρώπη με αταλάντευτη αφοσίωση, ήθος και πάθος. Η πρώτη μου εμφάνιση στην πολιτική σκηνή, χάρη στη δική σας εμπιστοσύνη, ήταν ένα υπολογίσιμο επίτευγμα για μένα. Μένω εδώ για να το δικαιώσω και να έχω την ηθική αφετηρία να σας ζητήσω να με εμπιστευθείτε και στο μέλλον υπερασπίζοντας τις αξίες και τα ιδανικά που μοιραζόμαστε.

Αυτές οι αξίες, θα είναι ο φάρος που θα καθοδηγεί τις ενέργειές μου. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε μια Ευρώπη πιο δημοκρατική, πιο ανθρώπινη. Αλλά και μια Ελλάδα που θα διατηρήσει ακέραιη την εθνική της ταυτότητα στην Ευρώπη. Η ψήφος σας είναι η δύναμή μας, και θα την αθροίσω με τις δικές μου δυνάμεις, έργα και πράξεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ