Πύργος: Θείος της 11χρονης ο 37χρονος που ομολόγησε την δολοφονίας της – Είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό ανηλίκου (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό σε αγροτική έκταση

ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται ώρα με την ώρα στη δημοσιότητα για τη δολοφονία της 11χρονης στην Ηλεία.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ένας 37χρονος ομολόγησε ότι δολοφόνησε το μικρό κορίτσι…

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο άνθρωπος αυτός, που φέρεται να δολοφόνησε το κοριτσάκι στην Ηλεία, είναι ο θείος της μικρούλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

 

AΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φρίκη στην Ηλεία. Ο 38χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 11χρονης η οποία είχε εξαφανιστεί και βρέθηκε νεκρή, ομολόγησε ότι σκότωσε το κοριτσάκι.

Ακόμα δεν έχει πει στους αστυνομικούς για ποιον λόγο αφαίρεσε τη ζωή της ανήλικης με τόσο βίαιο τρόπο, όπως μεταδίδει το enikos.gr

Για το παιδάκι και την εξαφάνισή του, είχε βγει ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»… Πρόκειται για ένα κοριτσάκι ηλικίας 11 ετών, την μικρή Βασιλική, που εξαφανίστηκε από τον Πύργο, στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος άνδρας που αρχικά είχε προσαχθεί ως ύποπτος για το θάνατο της 11χρονης Βασιλικής, στον Πύργο, ομολόγησε ότι την σκότωσε. Ο 37χρονος έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η σορός της μικρής Βασιλικής εντοπίστηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου σε αγροτική έκταση, στο Καταράχι Ηλείας, με τις πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε τραύματα στο λαιμό…

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 37χρονος που συνελήφθη για το έγκλημα, στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανηλίκου…

Πύργος: Νεκρή η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί - Βρέθηκε μαχαιρωμένη στον λαιμό, ανακρίνεται 37χρονος

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ