Ράνια Τζίμα για Κασσελάκη: «Έβγαλε τον σκύλο να κάνει τα αναγκαία την ώρα που έφτασε στα γραφεία; Ήμαρτον»

10/06/2024 | 08:56

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε πριν από λίγο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, για να παρακολουθήσει μαζί με τους συνεργάτες του τις Ευρωεκλογές 2024, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, αλλά και από την… σκυλίτσα τους, τη Φάρλι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέβηκε από το αυτοκίνητο, αλλά αντί να κατευθυνθεί προς τα γραφεία, άλλαξε πορεία, προκειμένου η Φάρλι να κάνει την ανάγκη της.

«Που πήγε ο πρόεδρος Κασσελάκης;», με τον ρεπόρτερ να τονίζει: «Ακολουθούμε τον κ. Κασσελάκη πήγε μαζί με τον σύντροφό του για να κάνει ο σκύλος του την ανάγκη του».

«Όλο αυτό το πλήθος τρέχει πίσω από τη Φάρλι αυτή τη στιγμή», είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος, ενώ η Ράνια Τζίμα πρόσθεσε: «Όλοι μαζί ακολουθούν την ανάγκη του σκύλου. Ο κ. Κασσελάκης έβγαλε το σκύλο του να κάνει τα αναγκαία την ώρα που φτάνει στα γραφεία; Συγγνώμη δηλαδή. Ήμαρτον δηλαδή σε ένα σημείο».

https://www.zappit.gr/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας